Pasar al contenido principal
Bio

Nascut a Barcelona el 1979, Dani Pérez és un dels saxofonistes més reconeguts de l’escena estatal en el camp del Jump Blues, Rock & Roll, Rhythm & Blues i Boogie Woogie. El seu aprenentatge s’inicia en la música clàssica fins que descobreix els saxofonistes dels anys 40, en l’estela d’Illinois Jacquet i la tradició "honker", un estil intens i incendiari considerat l’avantsala del Rock & Roll.

La seva trajectòria està marcada per dos fets clau. El primer, la seva incorporació  a mitjans dels 90’s, a la banda de Rhythm & Blues i Rock & Roll THE BIG JAMBOREE. Els anys amb aquesta formació i la llegenda de les seves interpretacions espectaculars el converteixen en un referent d’aquest estil a l’escena espanyola . I això el porta al segon moment clau en la seva carrera, la incorporació a la banda LOS REBELDES de Carlos Segarra, en substitució de Dani Nel.lo.

La seva qualitat també l’ha dut a col.laborar amb figures mítiques del Rock & Roll i el Rhythm & Blues com Carl Perkins, Dale Hawkins, Billy Lee Reely i Koko Taylor, i amb reconeguts artistes del panorama nacional de diferents gèneres: Seguridad Social, Loquillo, La Frontera, etc. Tanmateix, ha participat en molts dels festivals a escala nacional i internacional, i la seva presencia és habitual en els locals barcelonins dedicats al blues.

Actualment Dani Pérez compagina la seva participació a Los Rebeldes, i les seves habituals col.laboracions, amb la seva carrera en solitari. El seu tercer àlbum és un directe enregistrat a la Sala Luz de Gas de Barcelona el 2012 on mostra també la seva nova faceta com a cantant de temes propis i versions amb “savoir-faire” d’un experimentat “crooner”.

Imatges

Últims concerts

Veure'ls tots
Àmbit
39 Festival Jazz Terrassa
Promoció
Nit de Blues en Streaming!

Catalonia Rhythm Kings

Icon date
Data
Icon location
Espai
Nova Jazz Cava
Color de fons