Solapas principales

Fernando Tarrés

Fernando Tarrés es va formar a la Universidad Nacional de Córdoba, on des de els anys 1985 a 1990 va estudiar la Llicenciatura Superior en Composició. Va continuar els seus estudis als Estats Units, al Berklee College of Music, Boston, per després traslladar-se a Nova York, on va viure durant tres anys. A la Manhattan School Of Music va realitzar diversos masters en composició i orquestració. Alhora destaca el seu aprenentatge al costat de Carlos Frazetti.
Fernando Tarrés ha actuat a bona part del territori nacional, així com s'ha presentat en públic en diversos clubs europeus, a Holanda, Bèlgica, Alemania, Portugal o Rússia, participant també en el Parnü Jazz Festival (Parnu, Estonia).
En el continent americà, les seves actuacions van des dels Estats Units (Washington, Nova York, Boston) a Argentina o Chile. Es tracta doncs, d'un home de món.
La seva discografia com a líder inclou ja set treballs, enregistrats entre Argentina i els Estats Units, després de la sortida del darrer, 'Camorreando'.
A més, també ha participat com a arranjador i/o productor per a treballs de Tito Puente, Danilo Pérez i Ernesto Jodos, així com en els 'Tangos Carcelarios' de 34 Puñaladas.

Novembre 2002