Solapas principales

Aleix Tobias

Ha realitzat estudis de bateria a l'Escola de Música de Badalona i al Taller de Músics de Barcelona amb David Xirgu, Àlex Ventura i Tito Busquets a més d'ampliar els seus registres en percussions amb Ernest Martinez i Enildo Rasúa, compaginant estudis amb l'activitat en diversos grups i projectes locals. Entre les seves experiències més destacables cal mencionar les llargues visites a Senegal i Gambia on ha tingut ocasió de rebre classes d’artistes especialitzats en Djembé i altres percussions d'aquesta regió africana, i al mateix temps ha anat recopilant informació sobre el seu llenguatge rítmic. Actualment manté nexes de continuïtat amb aquests països.
D'altra banda, també ha estat en festivals com el de Flamenc de Ciutat Vella de Barcelona, The Royal Festival Hall, Festivals de New Castle i Morges, The Opera House d'El Caire, Festival de Teatre de Tàrrega i Encontres de Percussió. Ha tocat en diversos grups de fusió, pop, flamenco, latin, entre altres gèneres, destacant el seu treball amb Toc Mut, Los de Otilia, Xirriquiteula Teatre, Bajo a la Mina Cantando (Teatre), Comediants, Rebeldes, Elèctrica Dharma, Garala Mosala.

Discografia: Carles Beltran, Marc Martinez ( 'El Bolero del Raval'), The Manolo, Guaraná. També ha col.laborat en dos discos del darbukista turc Misirli Ahmed ('The Search' i 'Mel de cabra'), i en l'últim disc d'Eliseo Parra.

Setembre de 2002