Solapas principales

Últims concerts

Doug Weiss

Va néixer a Chicago l’any 1965. El seu interès per la música comença a edat prematura influenciat pels seus predecesors: la seva mare era pianista i flautista, i el seu pare era cantant baríton en un cor local. Weiss va començar estudiant piano als cinc anys, i es va decantar cap al doble baix als 10.
Mentre estava a Chicago, va actuar amb la Chicago Youth Symphony Orchestra i va participar en concerts de Jazz amb el guitarrista Fareed Haque. Al 1983 comença els seus estudis específics de Jazz a la William Paterson College, on va estudiar amb Todd Coolman. Va ser premiat per Milt Hinton Scholarship al 1985, premi que el va impulsar a iniciar els seus estudis privats amb Rufus Reid.

Doug ha compartit el seu talent amb un grup d’artistes molt divers, incloent-hi a Toshiko Akiyosi, Mose Allison, Marc Copland, Kenny Drew Jr., Buddy Montgomery, Chris Potter, Norman Simmons, Mark Turner, la Vanguard Jazz Orchestra, Joe Williams i Matt Wilson.
Actualment és membre del Eddie Henderson Quintet. A banda és professor a la New School Mannes Jazz and Contemporary Music.

Febrer 2001