Solapas principales

Últims concerts

José Antonio Ramos

Lidera la formació que porta el seu nom 'José Antonio Ramos Grupo'. Participa en el 'Certamen de Solistas del Timple' de la Dirección General de Juventud del Govern de les Canarias. És finalista i queda seleccionat per participar en la Muestra Nacional de Música Folk per a Joves Intèrprets, celebrada a Santiago de Compostela.
El 1991 dóna a conèixer les seves composicions al públic tocant habitualment en el programa 'Al caer la noche' de TVE a Canarias. Tantmateix reb un premi del SOCAEM per enregistrar amb una discogràfica. El disc es grava en març del 92 i durant aquell any i el següent realitza una gira de presentació per l'arxipelag.
El 1994 enregistra el seu segon disc Tanecra, donant cabuda en aquest nou projecte a la fusió del folclore, el jazz, el new age o la wold music. El 1996 es presenta el disc que portarà a José Antonio Ramos per tots els racons de Canarias i a compartir escenari amb figures com Mestizay o Carlos Nuñez, Vicente Amigo i David Russell entre d'altres. El 1998 enregistra el seu tercer projecte, Los Cuatro Gigantes, que el portarà a ser conegut fora de l'arxipelag i tocar per diferents ciutats d'Espanya i Sudamèrica.