Solapas principales

Joe SmithXavi Almirall

Últims concerts

Joe Smith

Baterista nascut a Chicago (USA) el 1971.
Graduat a l'Interlochen Arts Academy (Michigan) s'instal.la a Nova York el 1990, entrant en la Manhattan School of Music on estudia amb Vernel Fournier, Jimmy Lovelace, entre d'altres.
Col.labora amb músics de renom com Ben Waltzer, Ethan Iverson, Omer Avital, Jason Lindner, Avishai Cohen, Chris Higgins, a més de liderar el seu propi nonet amb composicions pròpies.
Recentment ha realitzat una gira per Espanya junt amb el grup d'Alexis Cuadrado amb John Stetch i Chris Kase, a més de col.laborar amb altres músics tant nacionals com internacionals.
Al 2002 ha tret el seu disc 'Happy', amb el segell Fresh Sound New Talent, en el que compta amb la participació de Bill McHenry, i que ha estat molt ben acollit per la crítica.
Al novembre de 2003, Joe ha realitzat una gira per España amb el seu grup The Melodic Workshop amb Bill McHenry, Gorka Benitez, Guillermo Klein, Chris Lightcap i Jorge Rossi. Han tocat al Fetival de Jazz de Barcelona i han enregistrat l'último disc de Joe que va sortir l'estiu del 2004.(Fresh Sound)

Desembre 2006