Pasar al contenido principal
Bio

Pablo Martín Caminero (Vitoria-Gasteiz 1974), clou estudis de contrabaix clàssic a l’Escola Superior de Música de Viena l’any 1999. Després d’una etapa formativa , es trasllada a Madrid on inicia la seva carrera professional com intèrpret, compositor i productor.


La diversitat d’estils musicals en els que es mou, l’ha dut a col.laborar amb artistes i projectes de gèneres amplis com Ultra High Flamenco, Abe Rábade Trio, Jorge Pardo, Gerardo Núñez, bandArt, Hipoocampus, Chano Domínguez, Niño Josele, Rocío Molina, Enrike Solinís, Rosario La Tremendita....de projectes de flamenc, jazz, clàssica i barroc. Paral.lelament, aquesta polivalència l’anima a compondre música per a cinema i publicitat des de l’any 2006. 


Ha publicat cinc treballs: Doméstica (BOST, 2005), El Caminero (BOST, 2011), O.F.N.I (BOST, 2014), Salto al vacío (BOST, 2016) i Bost (BOST, 2020). En format de quintet, el contrabaixista desenvolupa un repertori de temes propis on plasma la seva visió musical basada en dos pilars íntimament units com el jazz i el flamenc. 


Actualment, ha portat als escenaris l’espectacle “”Double Bach” amb el coreògraf Antonio Ruz i en el que interpreta dues suites de J.S.Bach en pizzicato acompanyat per la ballarina contemporània Melania Olcina. “Double Bach” es va estrenar al Festival de Teatro Clásico de Almagro 2016. També amb Antonio Ruz ha col.laborat com a compositor simfònic en la producció del Ballet Nacional de España “Electra”. A més continua amb la seva intensa activitat musical a través de la seva pròpia banda, així com amb concerts d’Enrique Solinís & Euskal Barrokensemble, Abe Rábade Trio, Fellini Quartet, Bolita Trio, Bolita Big Band, Miryam Latrece, Ana Morales...

Octubre 2020
 

Imatges

Últims concerts

Veure'ls tots
Àmbit
Temporada Estable 21/22

Caminero Trio "Al Toque"

Icon date
Data
Icon location
Espai
Nova Jazz Cava
Color de fons