Pasar al contenido principal
Bio

Piano.
Neix a Brindisi, Itàlia. Comença a estudiar al Royal Toronto Conservatory de Canada als vuit anys. Quan tenia dotze la seva família es trasllada a Brussel·les on comença a estudiar amb Paul Lambert.
Al 1975, torna a Montreal per continuar els seus estudis musicals a la Concordia University, acabant la seva llicenciatura al 1979. Entre 1975 i el 79 actua regularment amb el Collin Beggins Quintet, i comença a liderar el seu propi trio.
Al 79 es trasllada a España, actuant a diferents clubs i festivals per tot el país. Al 83 li ofereixen una plaça de professor a la Universitat de Bologna, per un programa cultural. Actua regularment entre 1983 i 1985 per España, Itàlia i Portugal, acompanyant a músics com Steve Lacy, i Bobby Watson, i destacats músics de l’escena italiana.
Al 89 torna al Canadà per crear el seu propi sextet, i continuar amb el seu propi trio. Al 92 torna a España per prendre residència a Alacant, i comença a col·laborar en gravacions de diversos artistes nacionals i internacionals fins al dia d’avui. És versàtil i sempre intenta mantenir la seva formació de trio en peu, per poder acompanyar a altres bandes.
Com a líder, ha publicat recentment 'Fabio Miano Septet - A Tribute to Duke Pearson' (Xabia Jazz 001), un treball que va ser premiat com a millor disc de jazz a Espanya l'any 2002 per la prestigiosa revista Cuadernos de Jazz.

Octubre 2004

Imatges

Últims concerts

Veure'ls tots
Àmbit
Temporada Estable

MARC FOSSET QUARTET

Icon date
Data
Icon location
Espai
Nova Jazz Cava