Pasar al contenido principal
Bio

Va iniciar els seus estudis de jazz amb Alfons Enjuanes, després d'estudiar solfeig i guitarra clàssica. Ingressa al Taller de Músics de Barcelona per a cursar harmonia, solfeig, combo i baix elèctric. Allà estudia amb Eladio Reinón, José Luis Gámez, Manuel Vega i Acelino de Paula. Anys més tard, continua la seva formació amb contrabaixistes com Alexis Cuadrado, Mario Rossy i David Mengual, a més d'ampliar els seus coneixements sobre harmonia i arranjaments amb Iñaki Askunze. El 1998 decideix iniciar estudis de contrabaix clàssic a l'Escola de Música de Balaguer i al Conservatori Professional de Lleida.
Ha treballat com a professor de solfeig, harmonia moderna, baix elèctric i contrabaix a diverses escoles de música entre les quals destaquen l'Escola de Músics de Lleida i l'Escola Municipal de Música de Tàrrega, així com la del Principat d'Andorra. Durant el curs 99-00 obre, al costat d'altres músics locals, un centre d'ensenyament de música moderna a Lleida anomenat MÚSICS, en el qual imparteix classes actualment.
El 1994 funda el quartet Swing Affair, amb el qual enregistra dos treballs discogràfics. Dos anys més tard forma a Lleida l'Ignasi González Trio, amb el qual actua com a base rítmica dels concerts celebrats al club de jazz Antares de Lleida. L'experiència i les ganes per afrontar nous reptes i repertoris l'han portat a col.laborar amb músics com Bob Sands, Perico Sambeat, Alfons Carrascosa, Mikel Andueza, Víctor de Diego, Iñaki Askunze, Joan Chamorro, Chris Kase, Benet Palet, Juan de Diego, José Luís Gámez, David Mitchell, Alfons Enjuanes, David Mengual, joan Monné, Cristóbal Montesdeoca, David Xirgu, Esteve Pi, Jo Krause o Pau Bombardó, entre altres. El 1998 forma el grup DEXTERITY com a homenatge al desaparegut Dexter Gordon, reinterpretant gran part del seu repertori i enregistrant un nou cd l'any 99 'Tribute to Dexter Gordon'.
Ha actuat, entre altres, a festivals de jazz com el de Saint Gaudens i Angoustrine (França), Lleida, Torroella de Montgrí, Ciutat Vella, Noves Músiques de Tàrrega, Sabadell, i a clubs tan prestigiosos com la Nova Jazz Cava de Terrassa, el Pipa Club i el Jamboree de Barcelona o el Club Populart de Mardid. El seu darrer enregistrament és 'Hotel Orly' amb el Xavier Monge Grup (2002).

Octubre 2004

Imatges

Últims concerts

Veure'ls tots
Àmbit
Temporada Estable 22/23
Promoció
Jazz a la Fresca 2023 - Cicle d'Estiu al Pati!

Michele Hendricks & Ronald Baker Project

Icon date
Data
Icon location
Espai
Nova Jazz Cava - Pati exterior
Color de fons