Pasar al contenido principal
Bio

Neix el 25 de setembre de 1978 a Vincennes (França). Als tres anys, inicia els seus estudis musicals al Conservatori de Cretell amb el violí i el solfeig, als nou anys es decideix per la trompeta i rep classes del solista de l’Orchestre de Paris, Andre Spelitsh. Al 1988 es trasllada a Catalunya, tot i que continua anant cada mes a França per continuar les seves classes. Al 1994 entra al Conservatori de Música de Terrassa on continua estudiant llenguatge musical i trompeta amb Àlex Balget. Aquest mateix any toca al Festival de Jazz de Terrassa amb el Mezz Jazz Quintet. Al 1995 rep classes de Matthew Simon i una master class del trompetista Roy Hargrove, i composa música per l'obra de teatre 'Vanitats de Vanitats', de Toño Vladimir.
Al 1996, rep una beca de la Berklee College of Music i s’instal·la temporalment a Boston, actuant amb diverses formacions especialment de latin jazz i realitza alguns enregistraments a estudis d’aquella ciutat.
Al 1999 torna a Barcelona on treballa de ‘free-lance’ per la zona de Barcelona i actuant en els diversos concerts organitzant per l’Injuve i a festivals com el de Terrassa, Andorra o Granada.
Durant l'any 2000 actua amb Louis Stewart i s'incorpora a l'Horacio Fumero Trio. Actualment és el trompetista del grup Manu Chao amb qui realitza una gira per Sud Amèrica i EEUU.
És col·laborador habitual de músics com Pau Bombardó, Albert Bover, Laura Simó o Gorka Benítez.

Febrer 2001

Imatges

Últims concerts

Veure'ls tots