Solapas principales

Carlos Pericas

Últims concerts

Raül Reverter

Nascut a Granollers l'any 1975, comença els seus estudis de saxo alt als 11 anys. Ha estudiat: al conservatori de música del Liceu (on obtingué el títol de saxo l'any 1994), al Taller de Músics de Barcelona (amb J.L. Gámez i Mario Rossy) i ha rebut classes dels saxofonistes Eladio Reinón i Perico Sambeat. Recentment ha estat becat per l'Universitat de Berklee a Boston.
Ha tocat amb la 'Big-Band de Vic' (1992-1995) dirigida per Carles Cases i acompanyant a la cantant Melva Houston, amb la 'Roda de Saxos' de Ricard Roda, amb Pedro Iturralde, Larry Monroe i amb la 'Big-Band del Taller de Músics' (1995-1997) dirigida per J.L. Gámez i liderada per Carme Canela.
Ha tocat al Festival de Jazz de Lleida, al de Ciutat Vella, al de Granollers i a tots els locals de Barcelona amb diferents formacions. Ha gravat amb el productor discogràfic Josep Mas 'Kitflus' i ha guanyat el premi 'Èxit' de l'any 97 amb la formació '9 Jazz Quartet'. D'ençà l'any 1993 realitza una tasca pedagògica a diferents escoles.