Pasar al contenido principal
Bio

L’Erwyn és un músic-compositor i cantant d’àmplia trajectòria professional en el món de Jazz, el Gospel i el Blues. Toca la guitarra, el banjo, la bateria i el washboard. Ha editat varis discos amb composicions pròpies i diverses adaptacions amb un estil on es barregen diferents influències: jazz, pop, blues, funk, gospel...

Va créixer en un família amb gran tradició musical. Als 5 anys, la seva mare, multiinstrumentista, junt amb les seves ties, organistas de l’església, el van iniciar en l’aprenentatge de diversos instruments i en el cant dels Espirituals Negres i el Gospel. Posteriorment, el Reverend Percy Esser es va convertir en el seu mentor en aquests estils musicals. Aquest coneixement del Gospel ha marcat la seva posterior evolució musical passant pel Jazz fins tornar a recuperar la música ètnica del seu país d’origen.

En el seu vessant més pedagògic, imparteix tallers intensius de Gospel a entitats i grups entre els que destaquen la “Capella Davídica” de la catedral de Menorca, la Coral Sant Jordi, Coral l’Harmonia, etc. Ha dirigit durant 15 anys la Coral Unida de Terrassa amb més de 80 membres i també ha liderat varis grups de Gospel, entre ells el grup de Gospel “5+1”. En l’actualitat és profesor de Gospel a l’Escola Superior de Música de Catalunya, Director de la Coral de Gospel Zetzània i Director del Cor de Gospel Sant Cugat.

A més dels seus propis projectes musicals,també ha col.laborat i col.labora com a músic i cantant amb diversos i reconeguts artistes i grups: “La Vella Dixieland”, “Locomotora Negra”, Leroy Jones, Wendell Brunious, Josep Maria Farràs, Andrzej Cudzich, Mighty Flee Connors, Ignasi Terraza, Ricard Gili, Oriol Romaní, Amadeu Casas, August Tharrats, Emmanuel d’Job, Big Mama, Kathy Autrey, Monica Green,…

Ha participat en els festivals internacionals de jazz de NOVA ORLEANS, JAPÓ, HUNGRIA, ALEMANYA, HOLANDA, DINAMARCA, FRANÇA, FINLÀNDIA i als festivals més importants del país.

Discografia:

-Zetzània – “Negro Spirituals & Gospel” – director, veu, guitarra

-Erwyn Seerutton – “Beyond my mind” – guitarra i veu

-Erwyn´s SEGA 4 - "Mo mêm sa" - guitarra i veu.

-Erwyn´s HOT 5 - "Metté Nissa" - bateria i veu.

-The Stompin´ Gang – “Swingin’ & Groovin’ – bateria i veu.

-Big Mama – “Blues Rooted” – bateria, banjo, ravanne, maravanne i washboard

-Dani Alonso Trio - "Streets of New Orleans" - bateria, guitarra, banjo i veu.

-La Vella Dixieland - "Hot Time" - guitarra i banjo.

-Barcelona Jazz Antic - "Jazz Antic" – banjo

Gener 2010

Imatges

Últims concerts

Veure'ls tots
Àmbit
Temporada Estable 21/22

Erwyn Seerutton "Black Roots"

Icon date
Data
Icon location
Espai
Nova Jazz Cava
Color de fons