Solapas principales

Jo KrauseXavi Almirall Jo Krause

Jo Krause

Jo Krause neix a Detmold, Alemanya on comença a tocar la bateria a l'edat de 9 anys. En 1980, amb 16 anys rep classes particulars del gran bateria Art Taylor qui en aquells moments vivia a Liège, Belgica. Després de viure a Amsterdam i treballar com a un dels bateries importants de la escena jazzística holandesa durant molts anys, Jo Krause decideix tralladarse a Espanya en 1993 a on des de llavors ha participat a quantitat de projectes i com a músic freelance.

Ha col.laborat amb músics importants com a Tom Harrell, Woody Shaw, Benny Bailey, Red Mitchell, John Clayton,Teddy Edwards, Herb Ellis, Barney Kessel, Johnny Griffin, Jimmy Owens, Sal Nistico, Steve Kuhn, Cees Slinger, Perico Sambeat, Georgie Fame, Blossom Dearie, Deborah Brown, George Cables, Scott Hamilton, Sonny Fortune, Jesper Lundgaard, John Eardley, Jim Snidero, Vic Juris, David Fathead Newman, J.R. Montrose, ...

També és professor a l' ESMUC (escola superior de música de catalunya) i a Musikene (centro superior de música del pais vasco ).
Gener 2012