Solapas principales

Últims concerts

David Gómez

Granada 1973. Encara que d'origen manxec, ben aviat es trasllada a Granada, on comença a tocar la batería l'any 1989. Al 1992 s'integra a grups locals i té els seus primers contactes amb el jazz. Coneix al trompetista anglés David Defries, amb qui comença a tocar i a estudiar trompeta i concepte musical. A l'octubre de 1993 es trasllada a Barcelona, i al juny de 1994 és convidat a participar a la V Trobada Internacional d'Escoles de Jazz, celebrat a Nova York. Allà realitza diversos concerts i al mateix temps assisteix a Master Classes impartides per Dave Liebman, Barry Harris, Charlie Persip i Jimmy Heath.
En aquest any, es crea el David Mengual Quartet, guanya el primer premi al millor grup a la II Mostra de Jazz per a Joves Intèrprets, millor solista i millor composició original. Al 1995 es crea el Mikel Andueza Quartet i al mateix any s'integra a la Riqui Sabatés Blues Band, amb la que participa a diversos festivals. Durant aquest temps ha tocat, a més, amb Carlos Morena, Perico Sambeat, Carlos Barretto Quintet, Bernardo Sassetti, Arturo Serra, Dave Mitchell, Errol Woiski Band, entre d'altres.
Ha actuat a Getxo, San Sebastián, Barcelona Off-Festival, Terrassa, Pamplona, Lugo, Leverkusen, JVC-Newport. Ha col.laborat amb Perico Sambeat, Bruce Barth, Peter King, Carlos Barreto, Melba Houston, Dale Barlow. I forma part en grups estables com Alquimia, Jaleo, 666, Mikel Andeuza Quartet, Emilio Solla y afines, Riqui Sabatés y los Ostinados, Javier Feierstein Quartet, David Mengual Quartet.
Ha enregistrat amb Alquimia ('Dos y Standards' Fresh Sound New Talent, 1998), amb Riqui Sabatés ('Perdidos en el Blues' 1998), amb Emilio Solla y afines ('Folklores' Fresh Sound New Talent, 1998), amb Javier Feierstein ('Wysywyg' Fresh Sound New Talent, 1997), amb Mikel Andeuza ('BCN' Fresh Sound New Talent, 1997) i amb David Mengual/Paul Stocker ('Full Circle' Gest, 1995).

Gener 2005