Pasar al contenido principal
Bio

Mas va néixer a Barcelona el 1956. De foma autodidacta, als 14 anys s'inicià a la música i, ràpidament, es decantà per la guitarra elèctrica i el Blues. Durant els primers anys de la seva carrera, va aprendre d'altres músics i de tots els discs i actuacions que va poder. Posteriorment, s'interesa per l'harmonia moderna i el Jazz, tot fent classes amb Sean Levitt i Albert Cubero. Però el blues continuà sent el seu llenguatge i font d'inspiració.

El 1972 s'inicià tocant amb diversos grups de blues i rock. Durant els anys 80, va enregistrar dos àlbums amb la formació de fusió QQT. Als 90, va grabar tres àlbums amb el grup de rock Català Soviets. A mitjans dels 90, va ser quan Agustí Mas va decidir formar More Strings, projecte que es centra en la guitarra i el blues, i on toca amb els millors músics de Catalunya: Max Suñé, Kitflus, Albert Cubero, Jordi Bonell, Amadeu Casas, Ignasi Zamora, Aldo Munari i Josep Cucurella. Les composicions d'aquest projecte queden enregistrades el 1995 en un àlbum de nom homònim que rep elogis de crítica i públic, inclòs Bruce Iglauer de Alligator Records(Chicago), rep 4 estrelles en la revista Cuadernos del Jazz, i ressò a Radio 3, programa Tren Tres, així com a la revista German Blues.

L'any 1999, enregistrà a trio l'àlbum Telecaster Blues, on feia un exercici d'introspecció i un tribut a Roy Buchanan. L'any 2000, Mas inicià el seu nou projecte, Blues Ensemble, amb el qual participà al 22è Festival de Jazz Terrassa. Tot neix arrel de la participació al International Guitar Festival de Bath,UK, on repeteix el 2000, 2001, 2002 i 2003. Allà contacte amb Neville Marten, Paul Judge, Geoff Whitehorn, David Mead i Phil Holborne entre altres. Internacionalitza el seu blues i tanmateix té la sort de tocar amb Sam Cockrell un dels millors bluesmans de Chicago, en varies ocasions com a convidat.

També en el 2000 inicia una relació musical i d'amistat amb Peter King, gran músic anglès i vell conegut del nostre públic, amb el que ha enregistrat el nou CD 'Playin´with the King'. Des de l'any 2001 forma part de The King Revelers, banda de blues que toca per tot arreu i el Setembre de 2004 varen tocar a Wexford (Irlanda), amb molt èxit. Ha participat a les següents Master Class: Jim Hall, Andy Summers, Scott Henderson, Frank Gambale, Rick Derringer, Carl Verheyen.

Imatges

Últims concerts

Veure'ls tots
Àmbit
Temporada Estable 23/24

Marian Barahona Blues Reunion

Icon date
Data
Icon location
Espai
Nova Jazz Cava
Color de fons
tickets
Àmbit
Temporada Estable 21/22

Agustí Mas Blues

Icon date
Data
Icon location
Espai
Nova Jazz Cava
Color de fons