Pasar al contenido principal
Data de publicació
Cuerpo

Des del pandèmic 2020, la Nova Jazz Cava s’ha mantingut com una de les seus del Festival Talent, el certamen que pretén donar visibilitat a la creació emergent dels joves músics sorgits del Taller de Músics i que representen el present i futur de l’escena del jazz, el flamenco i les músiques populars modernes. Sovint, es tracta de projectes de final de carrera d’una singularitat excepcional i que suposen el descobriment de nous artistes.

Els concerts de l’11a edició del Festival organitzat pel Taller de Músics s’estenen de juny a setembre i es despleguen per diferents sales de Barcelona i la seva àrea metropolitana. En totes les edicions, Jazz Terrassa hi ha col·laborat com a membre del tribunal.

El dilluns 18 de setembre, en un format d’una sola jornada gratuïta a la Nova Jazz Cava, s’hi podran veure dues propostes. La del saxofonista Hugo Guerrero que presentarà “Ona Cigalera”, un projecte en clau de jazz que s’inspira en la música de la Barcelona dels 70. I la del contrabaixista David Mayano - Moyo que defensarà “El Rei Cranc”, una suite de cançons basada en el serielisme, amb elements de la improvisació lliure.

Imatges