Data: 
Sábado, 21 Octubre, 2023 - 22:00
Tipus esdeveniment: 
Preu: 
18,00€ (taquilla)

Gaël Horellou "Dalonaz"

Preu Web i Taquilla 18 € - Socis 13€

Sempre amb el seu etern saxo, Gaël Horellou i els seus amics reunionesos es donen cita per celebrar la tercera part d'aquest viatge a les fronteres de Maloya, estil autòcton de música i ball declarat el 2008 patrimoni cultural immaterial de la humanitat per la Unesco.

Aquestes cançons i música dels esclaus de La Reunió -regió d’ultramar de França- i el jazz s’escoltaran per primera vegada a casa nostra en un autèntic viatge rítmic, una trobada entre Europa i Àfrica, entre la tradició i la modernitat.

Saxofonista alt i compositor d’alçada creativa, el talentós músic francés torna a visitar la Nova Jazz Cava amb una nodrida mostra de percussió i veus (Romane Déconfin, Guillaume Vizzutti, Fredo Ilata i Vincent Alyberil) que s’integren de meravella en aquests ritmes barrejats. Completen la formació, Florent Gac a l’orgue i Nicolas Beaulieu a la guitarra, en la seva primera visita a Terrassa.

"Dalonaz" és fraternitat, amistat, i això és el que uneix aquest grup, entre metalls, teclat, percussió i veu. Amistat en grau superior!

gaelhorellou.com/projet/identite