Data: 
Sábado, 14 Octubre, 2023 - 22:00
Tipus esdeveniment: 
Estil: 
Preu: 
18,00€ (taquilla)

Anders Bergcrantz European Quartet

Preu Web i Taquilla 18 € - Socis 13€

Debut a Terrassa d’un dels trompetistes europeus més lloats i considerats de la seva generació. De toc net, consistent i madur, Anders Bergcrantz compta amb una llarga trajectòria com a líder i com a sideman. Beu d’un ampli ventall de la tradició que representen figures com Woody Shaw, Freddie Hubbard, Lee Morgan o Miles Davis, i ha desenvolupat una veu individual formidable.

El solista suec ha compartit aventures musicals amb músics notables com ara Dave Liebman, Billy Harper, Victor Lewis, Billy Hart, Richie Beirach, Monica Zetterlund, The Royal Stockholm Symphony Orchestra, The Symphony Orchestra at Norrlandsoperan o Adam Nussbaum, entre d’altres.

S’enfilarà a l’escenari de la Nova Jazz Cava amb una representació del talent europeu actual. El contrabaixista irlandès Dave Redmond, debutant també a la ciutat, és conegut sobretot per les seves col·laboracions amb reputats grups d’Irlanda i per la seva participació amb l'aclamat pianista nord-americà Bill Carrothers.

Autor amb més de 200 composicions d’estils com el jazz, la música clàssica, experimental i d’arrel, el pianista gallec Abé Rabade ha actuat amb nombroses músics de prestigi mundial en concerts i festivals d’arreu del món. Gonzalo del Val, bateria de referència, docent i sideman del jazz nacional i internacional completa el quartet TOP del mes d’octubre!

andersbergcrantz.com

gonzalodelval.es

aberabade.com