Bejo@andresgarlujan
Data: 
Domingo, 24 Octubre, 2021 - 20:00
Tipus esdeveniment: 
Preu: 
20,00€ (taquilla)
Organitzadors: 

Bejo

Terrassa Música Moderna!

 

Bejo té un «saber està» innat sobre l’escenari. Una desimboltura fresca i singular com pocs mc’s poden presumir de tenir. El canari es desenvolupa entre rimes barroques, al·literacions recargolades i estètica desarborada. La seva personal manera de rapejar, les seves rimes divertides i juganeres, els seus malabars amb les paraules, el seu «flow vacilón» i la seva peculiar imatge l’han convertit pas a pas en un d’aquells artistes que, des de Youtube i la descàrrega gratuïta, ha anat aixecant un petita torre de sòlida base. 

El mc canari evita tòpics i esquiva les modes més evidents. Històries quotidianes d’un jove fill del seu temps, que fa veure que sense mitjans professionals es pot aconseguir un treball de qualitat i fer-lo sonar per tot el món a través d’Internet.

Així és Bejo, ho podrem comprovar aviat a Terrassa.

 

Venda d'entrades:

www.terrassamusicamoderna.cat

Taquilla 20€ - Anticipada Web 18€

 

Segons la resolució STL/3150/2021 de 21 d’octubre per la qual s’estableixen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya, us informem que han canviat les condicions d’accés als esdeveniments musicals, afectant al concert de Bejo, diumenge 24 d’octubre a les vuit del vespre a la sala Nova Jazz Cava de Terrassa.

Per tant, a més de les mesures de protecció i seguretat que ja es compleixen, com l’ús correcte de la mascareta o la disposició de gel hidroalcohòlic per al seu ús, serà necessari presentar el certificat (digital o en paper) que acrediti alguna d’aquestes circumstàncies al personal responsable d’accés a la sala:

· El certificat de vacunació que acrediti que al seu titular se li ha administrat la pauta completa contra la COVID-19.

· Una prova diagnòstica negativa en relació a la COVID-19: una PCR realitzada en les últimes 72 hores, o un test d’antígens realitzat en les últimes 48 hores.

· Un certificat de recuperació que acrediti que la persona titular s’ha recuperat de la COVID-19 en els darrers sis mesos.

En cas de no acreditar cap dels tres certificats no es permetrà l’accés a la sala, i en cap cas es farà un canvi o retorn del cost de l’entrada al seu titular.