Data: 
Viernes, 19 Marzo, 2021 - 20:00
Tipus esdeveniment: 
Estil: 
Preu: 
15,00€ (taquilla)

Lluc Casares Quartet Feat. Ben Van Gelder

Preu Web i Taquilla 15 € - Aforament Limitat! Portes 19:30h - Concert 20h

Debut a Terrassa del saxo alt Ben van Gelder, un dels músics més destacats de la nova generació del jazz europeu. L’escoltarem amb un altre jove astre del saxo tenor, el català Lluc Casares. Primera línea de saxòfons acompanyats per la solidesa de Martín Leiton al contrabaix i el beat precís d’Andreu Pitarch a la bateria. Un concert d'alts vols.

Ben van Gelder (1988) va obtenir el diploma de batxiller i el de màster al Conservatorium van Amsterdam el 2010 i el 2012 respectivament. A més, va estudiar amb Lee Konitz a la New School for Jazz and Contemporary Music. Actua a tot el món en diversos escenaris i formacions. Ha tocat i enregistrat amb lluminàries de jazz contemporani com David Binney, Ambrose Akinmusire, Nasheet Waits, Mark Turner, Aaron Parks, John Escreet, Ben Street, Thomas Morgan i Rodney Green. Les seves composicions s’han arranjat  per a grans  ensembles com l’Orquestra Metropole i la Swiss Jazz Orchestra.

Durant els darrers anys, Ben van Gelder ha rebut diversos premis i beques com la beca Stan Getz / Clifford Brown i el premi Deloitte Jazz, considerat el guardó de jazz més prestigiós dels Països Baixos. Més recentment, ha estat seleccionat com a semifinalista per a la competició Thelonious Monk. El seu darrer llançament, Among Verticals (2016), ha sonat a vuit països diferents. A part del seu projecte de quintet, el músic holandès actua regularment amb una formació de trio que inclou el bateria Han Bennink i el guitarrista Reinier Baas.

www.lluccasares.com

www.benvangelder.com