Actualitat: Octubre 2019

8º Formatjazz en la Nova Jazz Cava!

30 Octubre

Portugal ha sido un gran país marinero y el primer europeo en descubrir el Atlántico, lo cual ha favorecido que llegara antes a las Azores y Madeira. Ambas islas se convirtieron en el último punto de salida para viajar hacia América y allí países europeos dejaron su influencia en costumbres, animales y maneras de transformar la leche.

En la parte peninsular las zonas de costa se aprovecharon de las mercancías que llegaban de las colonias, pero en las grandes zonas rurales el desarrollo fue mucho más tardío, facilitando la conservación de las tradiciones sin influencias externas y aprovechando mucho los recursos propios como la leche de cabra, oveja y la utilización del cardo comestible como coagulante.

Estos hechos han diferenciado a los desconocidos, aunque excelentes quesos portugueses que protagonizan la 8ª Degustación de Quesos Artesanos de la Nova Jazz Cava.

 

Inaugurem Temporada Estable 2019-2020

02 Octubre

La Nova Jazz Cava obre les portes a la nova temporada amb la música del quintet internacional liderat pel saxofonista Ariel Vigo. Cinc magnífics i experimentats músics amb seu a Barcelona i la diversitat cultural impregnada a l’ADN per interpretar jazz d’alta qualitat. L'anglès Paul Evans, el mexicà Mark Aanderud, el colombià Santiago Acevedo i l’uruguaià Nicolás Correa, acompanyen al saxofonista argentí en la interpretació de temes de Phil Woods, Charles Mingus, Gary Smulyan, Roy Hargrove o Pepper Adams, entre d'altres.

Neix The Changes, col.lectiu de creació musical, plataforma autogestionada, segell discogràfic independent i xarxa entre músics i públic per facilitar la transmissió artística. Es presenta a Terrassa amb el llançament dels dos primers àlbums: “Bon Viatge” del Pol Omedes 5t i “IAPSIS” dels The Bob Collective. Concert doble per donar veu a una generació d’artistes, destacats intèrprets i compositors, dedicada a plasmar un present constantment canviant.

L’actualitat discogràfica no s’atura! En l’apartat blues us proposem conèixer en directe “Blues Prescription” del guitarrista barceloní Agustí Mas. El “doctor” Mas ens prescriu al seu darrer treball una recepta de bon blues amb peces de Steve Winwood, Willie Dixon o Eric Clapton i la complicitat d’una sòlida banda de fidels companys. 

I tornen també a compartir pista les sessions de Swing Ballable i les Jam Session a la Cava Club. L’estrena amb Roy’s Quartet “LGTB+ Historical Anthems”, un singular recorregut pels millors hits LGTB+

Entrades On-line 15% de Dte!