Actualitat: Septiembre 2019

Regresa la música improvisada al escenario de la Nova Jazz Cava

24 Septiembre

La sala egarense inaugura el 5 de octubre la Temporada Estable 2019 - 2020. Pistoletazo de salida con Ariel Vigo Quintet al nuevo curso musical organizado por Jazz Terrassa y que, entre otras golosinas, presenta entre los meses de octubre y noviembre novedades discográficas de la escena catalana y continental; debuts imperdibles como el del músico norteamericano John Stowell a dúo de guitarras inédito con Jordi Farrés o directos como “Schwimmende Elefanten” obra del contrabajista alemán Holger Scheidt Quartet’s.

Las sesiones los miércoles de Swing Bailable y todos los jueves en la Cava Club las esperadas Jam Session, completan una propuesta diversa e intensa que no querrás perderte!

Toda la info y venta on line en:

www.jazzterrassa.org

Encara no ets soci/a?

19 Septiembre

Si gaudeixes del jazz en viu i segueixes habitualment la programació de la Nova Jazz Cava, aprofita els avantatges de fer-te soci del nostre Club. No et voldràs perdre ni un concert!

Sent soci del Club tens un 30% de descompte en tots els concerts de la Temporada Estable. Durant el Festival Internacional, celebrat al mes de març, gaudiràs d'un 20% de descompte en totes les entrades. Accés lliure a les sessions de ball social de Lindy Hop dels dimecres a la Nova Jazz Cava.


Si ens fas arribar les teves dades bancàries, omplint aquest butlletí, no t'hauràs de preocupar de res. Nosaltres et domiciliem la quota, que és de 30 euros per trimestre, i et fem arribar el teu carnet acreditatiu cada temporada.