Skip to main content
Bio

Arnau Gil és un jove guitarrista egarenc format entre el Taller de Músics i el Conservatori del Liceu, centres ens els que ha pogut aprendre de reconeguts músics com Jordi Bonell, Dani Pérez, David Pastor i Vicens Martin entre d’altres.

En els darrers anys ha col·laborat amb figures del jazz català com Josep M. Farràs, Philippe Colom, Josep Puigbò i Xavi Garriga, a través dels que s’ha pogut aproximar al jazz més tradicional fins a col·laborar en una ocasió amb l’emblemàtic trompetista de New Orleans, Leroy Jones. També ha produït els tres treballs discogràfics de jazz en català de la cantant Maria Betriu, amb col.laboracions de músics com Josep M. Farràs, John DuBuclet, Haizea Martiartu i Adrià Font.

No obstant, la seva fascinació per les sonoritats modernes l’ha portat a col.laborar amb músics i cantants com Anahí Acuña (coincidint també amb Magalí Datzira, Martín Melendez i Lucía Fumero), Gemma Humet, Maria Shutsko, Catherine Denys i Ainhoa Cantalapiedra (guanyadora d’OT2), entre d’altres.

Actualment presenta el seu primer treball, Mecànica Vital (Microscopi 2019), en el que explora un llenguatge propi que el porta d’influències com el rock psicodèlic i el hip-hop a d’altres com la música simfònica i el swing.

Imatges

Últims concerts

Veure'ls tots
Àmbit
Temporada Estable 22/23

Maria Betriu Quintet

Icon date
Data
Icon location
Espai
Nova Jazz Cava
Color de fons
Àmbit
40 Festival Jazz Terrassa

Vi & Jazz amb Flossum

Icon date
Data
Icon location
Espai
L'Alegria del Teatre
Color de fons
Àmbit
Temporada Estable 20/21

Flossum

Icon date
Data
Icon location
Espai
Nova Jazz Cava
Color de fons