Primary tabs

Andy Davies

Andy Davies entre d’altres ha fet gires, enregistrat i tocat amb artistes com el cantant de jazz Ian Shaw, i amb estrelles del pop com Will Young, Gwyneth Herbert o Iris Fichenstein.
Ha actuat en diverses ocasions a la majoria de clubs de Londres, com el Ronnie Scotts, Pizza Express Dean St. 606 club, Pizza on the park, Royal ALbert hall, Queen Elisabeth hall etc.
Ha col·laborat per la televisió a programes del la BBC 1 i Channel 5, aixi com a diversos anuncis comercials.
Andy Davies Quartet ha actuat a llocs tant diversos com el Tokio Opera House de Japó, al Tokio Cygnus Jazz Club, al Chet Baker Club i a clubs de Italia, França i el nord d'Europa.
Recentment s’ha publicat el seu primer àlbum ANDYDAVIESQUARTET per la companyia Coffe and Apple Records, enregistrat al març del 2005 i que va ser promocionat amb un Tour per Itàlia, amb gran acolliment per la crítica, tant de la seva obra d'estudi com del seu directe. El disc s'ha emès per emissores de radio d'Itàlia, País de Gales i Grècia.
Andy Davies Quartet es va formar al gener de 2004 amb un tour inaugural pel sud de Gales actuant al Swansea Jazzland, the Cardiff Jazz Cafe, Jazz at The Riverbank and Jazz in The Round. A l’agost del 2004 van actuar a Itàlia al Bocabarranca Jazz club, al Nord Est Cafe, al Varese Open Jazz Festival I al The Drome, també van enregistrar un DVD promocional. A l’octubre del mateix any van fer la seva visita al Japó i van actuar als clubs abans mencionats.
Algunes de les critiques de la seva visita per Itàlia dicten:
"El Andy Davies Quartet es podria considerar com una síntesi d’Europa, format per joves musics de diverses nacionalitats, i am un treball fresc i divertit" Alceste Ayroldi – jazzconvention.net
"Sempre es un plaer escoltar un àlbum de debut. Desprès de molts anys encara puc sentir espontaneïtat, curiositat i una MENA de immediata benevolència amb els músics."
Bruno Pollaci – Anima Jazz 2005.

Desembre 2005