Skip to main content
Bio

SERGI SIRVENT ESCUÉ (02/03/1978) Músic, pianista i compositor polinstrumentista nascut a Barcelona, comença a estudiar piano i solfeig als 6 anys. Passa per diferents conservatoris, estudiant piano fins al 6 º curs del pla 66 amb Mireia Puig, Emili Brugalla i Carles Julià; també realitza fins a 4 º curs de violí, cant coral, orquestra, estètica, acompanyament, harmonia, etc. Aprèn a tocar la guitarra de manera autodidacta durant la seva joventut, quan ja havia deixat el conservatori. Ídem amb la trompeta a partir del 2000 i la bateria des del 2004 aproximadament. Descobreix el jazz cap als 17 anys - encara que improvisa des dels seus inicis musicals - quan comença a estudiar a Música Activa amb Marc Vernis; en aquest escola també torna a estudiar piano clàssic amb Abel Castelló i Virginia Fargas. Després passa pel Taller de Músics de Barcelona on fa piano jazz amb Manel Camp i més endavant a Centre d'Estudis Musicals Passatge cursa harmonia avançada amb Javier Feierstein. Realitza algunes classes privades de piano jazz amb Albert Bover, Joan Monné i José Reinoso.

El 2001 se'nva a estudiar a la New School University de New York on posteriorment cursa altre semestre més becat per la mateixa universitat i també per la Generalitat de Catalunya. Torna a New York amb noves beques concedides: classes privades amb Ben Waltzer (2002) i amb Fred Hersch (2003). Allà aprofitarà també - a més d'escoltar grans músics en directe en els clubs de la ciutat - per prendre alguna classe amb Bruce Barth, Sam Yahel, Magalí Soriau, Avishai Cohen, Ben Street, entre molts altres.

A Barcelona pren classes privades amb Guillermo Klein i també realitza el curs de composició impartit per G. Klein a l'escola de música de Bellaterra el 2002. Aproximadament entre el 2002 i 2010 es dedica sobretot a tocar en directe en tota mena de locals, clubs, festivals i es concentra en crear i expressar música tenint la sort de poder gravar discos amb la discogràfica Fresh Sound Records dirigida i creada per Jordi Pujol Baulenas, en el seu segell especialitzat en músiques creatives d'artistes emergents: Fresh Sound New Talent , amb el qual segueix gravant com músic del catàleg. Destaquen projectes com ara Unexpected, 9 muses, Sergi Sirvent Free Quartet, Hat, Karion, Sergi Sirvent Piano Solo i el més recent, Sergi Sirvent Octopussy Cats, un octet format per músics de alta volada que oscil.la entre el que podriem anomenar música de cambra i el jazz modern, tot amb una direcció clarament avantguardística i experimental. Ha col.laborat en altres projectes com a sideman, com per exemple amb Juan Pablo Balcázar ("Viaje/Voyage"), amb el quintet de Giulia Valle ("Danza Imprevista") i més recentment amb el quartet de Martí Serra ("Tea Time").

Imatges

Últims concerts

Veure'ls tots
Àmbit
Temporada Estable 23/24

Taller de Músics ESEM Presenta: Jono Trio

Icon date
Data
Icon location
Espai
Nova Jazz Cava
Color de fons
tickets
Price
€4.00
Affiliate to get discount
Tipus d'entrada*
Àmbit
Temporada Estable 22/23

Geni Barry Project

Icon date
Data
Icon location
Espai
Nova Jazz Cava
Color de fons
Àmbit
Temporada Estable 22/23

Òscar Domènech Duality

Icon date
Data
Icon location
Espai
Nova Jazz Cava
Color de fons