Primary tabs

David Parras

Estudia solfeig, piano i cant a l'Escola Municipal d'Esparreguera, tuba al Conservatori Superior de Barcelona i Educació Musical a la Universitat de Barcelona. És també trombonista amb una formació bàsicament autodidacta.
Ha col.laborat amb la Barcelona Brass Band, BCN Jazz Antic, liceu Brass Quintet, Orquestra Simfònica de St. Cugat, Orquestra de Cambra de l'Empordà, Orquestra Simfònica de Llangüedoc Roussellon, els Comediants, Teatre Nacional de Catalunya i Dusminguet.
ha tocat al costat de Josep Mª Farràs, John Dubuclet, José Luís Gámez, Dani Pérez, Víctor de Diego, Raynald Colom, Carlos Nostro, etc...
Ha participat en diversos Festivals: Dresden (Alemanya), Terrassa, Vitoria, Granollers, Barcelona, Tarragona, Borja, Andorra, Évora (Portugal), etc...
En l'actualitat treballa amb la Brassas Company, Groove Fantasy, Papa Joe's Ramblin' Band, Big Band de Granollers, Bandàlix, BCN Brass Band, Jubilee Jazz Orchestra, Gumbo Jass Band i diverses formacions de Jazz Tradicional, així com en teatre i enregistraments.

Abril 2002