Skip to main content
Bio
Jordi Bonell va començar a interessar-se per la música des de molt jove de forma autodidacta. Als 17 anys esdevé professional i enregistra diversos discos amb grups com ara 'Secta Sonica 2' o 'Música Urbana', juntament amb Carles Benavent, Joan Albert Amargós i altres companys amb els quals més tard tornarà a treballar.
Com a músic de sessió ha participat en moltíssims treballs discogràfics d'artistes tan diferents com Ovidi Montllor, Dyango, The Supremes, Gato Pérez, Lola Flores, Joan Manuel Serrat o Marina Rosell, entre altres.
Com a músic de jazz, destaquen les seves col·laboracions amb Jorge Pardo, Tito Duarte, Salvador Niebla, Dave Pibus, Marc Jonson, Chet Baker, Archie Sheep, Michel Legrand, Perico Sambeat, Angel Celada, Luis Salinas, Chano Domínguez, Jorge Rossy...
Bonell també ha treballat amb grups com Bocanegra, Mantequila y Raul Orellana. Amb la seva pròpia formació, 'Azucar Imaginario', obté el Premi al Millor Grup de Jazz de 1998, atorgat per la Generalitat de Catalunya, la qual li va concedir una beca per als EEUU, on va estudiar amb Jim Hall i va col·laborar amb músics de la talla de Larry Willis, Tex Allen, Jimmy Cobb i Bernard Purdie entre altres.
Actualment alterna les actuacions de presentació del seu últim treball com a solista titulat 'Angel' amb les gires mundials amb Joan Manuel Serrat i els concerts 'Palabra de Guitarra' i 'Palabra de Guitarra Latina'.

Setembre 2003

Últims concerts

Veure'ls tots