Quintet d'EgaraMiquel Carol

Els pioners del Jazz a Terrassa protagonistes de la darrera Jam Session de la Temporada Estable


• Adrià Font & Amics reuneix alguns dels músics impulsors del Jazz a Terrassa en la darrera Jam Session de la temporada.

• El cicle "Jazz a la Fresca" posa el punt i final a la Temporada Estable amb un concert de Dani Nel·lo Organ Trio al Pati exterior, divendres (22h).

• Els Jam Jamaica All Stars i la cantant Atenea Carter protagonitzen una nova edició del Musik al Parc coincidint amb els dos darrers dies de juliol.

 

Aquest dijous 28 de juliol, la Nova Jazz Cava acull la darrera Jam Session de la Temporada Estable organitzada pel Club de Jazz d'Amics de les Arts i JJMM de Terrassa. Es preveu entranyable perquè pujaran a l'escenari alguns dels músics amb més història de la ciutat. Capitanejats pel bateria Adrià Font, trobem el trompetista Josep M. Farràs, el saxofonista Joan Albert, el baixista Xavi Ortiz i, l’actual incorporació, del pianista Enric Carreras.

Plegats rememoraran la mítica formació egarenca nascuda als anys 70, el Quintet d'Egara, en un record al líder de la banda, el pianista Josep Puigbò tiet de Carreras, que va morir al juliol de 2020.


Dani Nel·lo posa el punt i final al “Jazz a la Fresca”

El cicle d'estiu al Pati clou l'edició 2022 amb un enèrgic concert a càrrec del saxofonista barceloní Dani Nel·lo. En la seva visita de divendres 29 (22h) s'acompanya d'un nou trio format per orgue, guitarra i bateria, el que es coneix com a "organ trio", un tipus de formació que té una llarga tradició. Ara Dani Nel·lo fa un recull de les seves composicions preferides i més representatives i les "tradueix" a aquest so.

També tanquen temporada i obren període de vacances els balladors de Lindy Hop que es reuneixen tots els dimecres de l'any a la Nova Jazz Cava.


Jazz Terrassa col·labora amb l'Associació Reactiva als concerts Musik al Parc

Després de les primeres edicions ubicades al Parc de Vallparadis i al Parc de Sant Jordi, el Festival Musik al Parc se celebrarà aquest any al Pati Exterior de la Nova Jazz Cava.

De la mà de l'Associació Reactiva, l'esdeveniment s'allargarà dos dies, dissabte 30 i diumenge 31 de juliol, amb dos concerts: Jam Jamaica All Stars i Atenea Carter. Els concerts comencen dos quarts de 10 del vespre i l'entrada és gratuïta.