Skip to main content
Data de publicació
Body

Torna la cita anual pels amants de la música en directe que volen descobrir noves propostes artístiques: el Festival Talent. Del 3 al 23 de setembre s’exhibiran diferents propostes heterogènies i originals de nous talents sorgits de les aules del Taller de Músics Escola Superior d’Estudis Musicals (ESEM).

Quasi una trentena de propostes de joves músics es presentaran a diferents espais de la província de Barcelona, una novetat d’enguany, ja que històricament el festival sempre tenia lloc a la ciutat comtal. Així, a més del Taller de Músics 24, el Casal de barri Can Portabella, l’espai Calàbria 66 i l’Ateneu L’Harmonia, situats a la Ciutat Comtal, també seran escenari del festival el cicle L’Istiu de Sant Sadurní d’Anoia, el Teatre d’Arenys de Mar, la Nova Jazz Cava de Terrassa i la Sala Voilà de Manresa. Aquesta ampliació de territori es deu a la voluntat de dinamitzar altres zones del territori amb menys oferta musical i així enfortir la creació de nous públics.

El Festival Talent pretén apostar per la creació emergent i donar impuls, a través de la difusió i la promoció, a les noves generacions musicals de joves músics que representen el present i el futur de l’escena del jazz, el flamenco i les músiques populars modernes.

Concerts gratuïts amb reserva prèvia.

Consulta tota la programació.

Dijous 17 de setembre 20h - Eugenia Crispin 'Quise decirte' - 21h - Ernest Pipó 'Negro spirituals' - 22h Pablo Martín 'State of the trio'

Divendres 18 de setembre 20h - Gerard Enrique 'Guitarrisme cantat' - 21h - Júlia Colom 'Llambreig'