Data: 
Friday, 21 December, 2018 - 22:30
Tipus esdeveniment: 
Estil: 
Preu: 
15,00€ (taquilla)

TotaBlues Band

Presentació Nou Cd "Hard do make a living"

 

Si tens ganes d’un vetllada “bluesera” autèntica, la TotaBlues Band acomplirà el teu desig. Si li sumes que tornen a la NJC amb nou treball “Hard to make a living”, aleshores pots completar la vetllada!

Estem davant d’una banda elèctrica de blues tradicional, d’estil “south-side sound”. La formació és la típica dels anys daurats del Blues de Chicago: veu, harmònica,  guitarra, piano, baix i bateria. El repertori es basa en els clàssics d’aquesta època, d’autors i intèrprets referents del gènere com Muddy Waters, Willie Dixon, James Cotton, Little Walter, Jimmy Reed.....a més de temes de composició pròpia, sempre fidels a l’estil.

Amb els seus 25 anys de trajectòria, TotaBlues no solament ha participat a diversos festivals de blues entre Espanya i Argentina, sinó que és requerida també coma a “banda base” per acompanyar a llegendàries figures del blues en les seves gires. En aquest sentit, son actualment la banda oficial de Bob Margolin a La Península, i també han acompanyat artistes de la talla de  Bob Stroger a Rússia, Kenny “Blues Boss” Wayne, Barrelhouse Chuck o Lousiana Red, alhora que han estat “teloners” de bluesmen com James Wheeler, Phil Guy, Dave Muers, Aron Burton, E.C.Campbell, Raful Neal…

Actualment TotaBlues resideix a Barcelona. Des del slow blues més descarnador fins el boogie woogie més trepidant, TotaBlues Band és una invitació per xalar amb un concert de blues pur i autèntic.

www.totablues.net/totablues

www.facebook.com/events

Web 13 € - Anticipada i Taquilla 15 €