Data: 
Sunday, 29 November, 2015 - 20:00
Tipus Event: 
Preu: 
12,00€ (taquilla)
Terrassa Música Moderna

Josh Rouse

Taquilla 12€ / Anticipada Ticketea 10€

Josh Rouse (Nebraska, USA, 1972) és un dels millors exponents del Folk-Pop internacional, amb ja una dilatada carrera a l'esquena reflectida en una desena d'àlbums fins a la data.
Al 2014 va rebre un Goya a la Millor Cançó Original, per 'Do you really want to be in love', inclosa en la BSO de La Gran Família Espanyola. Aquesta BSO ha estat la primera incursió de Josh en el món del cinema, un món que ja li era familiar per incloure les seves cançons en Sèries de TV de prestigi mundial com el 'Doctor House' o 'Anatomía de Grey' ... o en pel·lícules bé conegudes com 'Vanilla Sky' (Tom Cruise) o 'Eat Pray Love' (Hugh Grant). A Espanya, la seva cançó Quiet Town, va aparèixer a Cosins.
 
El seva particular trànsit pel món del folk ha conegut diferents etapes en aquests anys, des dels seus introspectius inicis de jove Folk Singer el 1998, fins que uns anys després el seu talent va ser descobert a nivell mundial gràcies a un àlbum tan indispensable com 1972 (2003) . El seu posterior assentament a Espanya, va propiciar àlbums amb cert sabor mediterrani, com El Turista (2010) i Josh Rouse & The Long Vacations (2012), per acabar tornant més als seus orígens amb The Happiness Waltz (2013) amb el qual va arribar a entrar en les Llistes dels més venuts a USA.
“The Embers of Time” és el nou disc de Josh Rouse , en el qual es mostra més folk que mai i on torna a treballar amb Brad Jones en la producció ( com ja va fer en els seus aclamats 1972 i Nashville ) .
“The Embers of Time” és, de nou, una inspirada col·lecció de cançons amb aire de clàssics instantanis . I després d'onze discs ... mantenir la inspiració tan alta no està a l'abast de qualsevol ...