Data: 
Sunday, 31 May, 2015 - 19:00
Tipus esdeveniment: 
Estil: 
Preu: 
8,00€ (taquilla)

Factor Kiwi

Presentació del seu nou disc "República Bananera"

Factor Kiwi presenta “República Bananera”: el seu primer disc i la nova gira d’estiu 2015. 

És un grup format pels antics membres de la coneguda banda The Swing Factory que fa música tropical i refrescant. Són 6 joves del Vallès gaudint dalt l'escenari que transmeten una imatge jove, energètica i renovadora. Factor Kiwi espera sorprendre el públic amb els seus sis nous temes propis i les seves noves versions de temes de tota la vida. 

Estan formats per Guillem Boltó (veu, trombó, percussió), Jofre Alemany (saxo tenor), Alex Rodríguez (trompeta), Anna Jané (veu), Oriol López (teclats, veus), Jordi Donadeu (baix i guitarra), Guillem Ruiz (bateria). Naveguen entre estils com funky, salsa, ska, rumba, reggae, jazz i busquen la música que fa saltar i ballar a qualsevol, que impressiona als exigents i que atrau als desconeguts.  

Després de gairebé tres anys tocant jazz i versionant temes amb la seu estil propi que els identifica, Factor Kiwi busca explicar coses noves amb un aire més desenfadat

Estan gravant República Bananera a Wasabi Estudis: el seu primer disc que sortirà a la llum a l'abril i que donarà nom a la gira de 2015. Amb un estil renovat, més ballable i tararejable que mai, Factor Kiwi busca deixar empremta al panorama musical vallesà i català i fer de les nits de festa major de 2015 més memorables que les de 2014. 

Apte per a tots els públics: el funky discotequero, la samba brasilera, la salsa cubana, els tocs jazzístics i la personalitat del grup són el ganxo i el fil conductor sobre el que el grup vol créixer i aprendre. 

Músics com Miki Santamaria o membres del grup català 9son col·laboren a República Bananera i la seva presència a la presentació de gira serà probablement confirmada aviat. 

El directe de Factor Kiwi és agradable, potent i atractiu, i qui no els conegui té una oportunitat fantàstica de fer-ho el dia 31 de Maig a les 19:00h.

www.facebook.com/events

Preu Únic Web/Anticipada 5 € - Taquilla 8 €