Jazzterrasman 2015 Big Mama Montse!Miquel Carol Jazzterrasman 2015 Big Mama Montse! Jazzterrasman 2015 Big Mama Montse! Big Mama Montse Jazzterrasman 2015 Big Mama Montse!
Data: 
Sunday, 22 March, 2015 - 19:30
Tipus esdeveniment: 
Estil: 
Preu: 
20,00€ (taquilla)

Jazzterrasman 2015! Big Mama Montse

El tretzè Jazzterrassman és per la Big Mama Montse! A Terrassa ha forjat part de la seva carrera amb onze festivals des del 1989 i un munt de concerts. El vincle amb el club egarenc, la divulgació de la música arreu del país i a l’estranger, i la qualitat com a compositora, intèrpret i pedagoga de Big Mama Montse, la converteixen en l’estrella més radiant i internacional del blues català.

Des que als 12 anys es va apassionar per la guitarra, instrument que va aprendre de forma gairebé autodidacta, Montserrat Pratdesaba (Sant Quirze de Besora, 1963) va veure en la música una passió per la qual comprometre's. Després d'uns anys treballant com a tècnica a Televisió de Catalunya va decidir apostar pel blues i dedicar-s’hi en cos i ànima. El seu talent i perseverança l'han portat a signar 17 discos, col·laborar en una llarga llista d'àlbums i tocar en incomptables festivals i sales d'arreu del món.  A més, la carrera de Big Mama ha estat molt relacionada amb el treball educatiu, oferint nombrosos concerts per iniciar nens i adults en l'univers del blues. També és periodista musical de la revista francesa Blues & Co des de 2008.

Una mostra de la internacionalització del seu art és la inclusió de la cançó “No Way Out” de Big Mama & Victor Uris en el recopilatori Blues Around The World, que va comptar amb artistes internacionals tals com Taj Mahal, Bonnie Raitt, Maria Muldaur, Eric Bibb o Habib Koitié. També és vocal de la Junta de la Societat de Blues de Barcelona i membre de la Junta Directiva de l'Associació Professional de Músics de Catalunya - Musicat. El 2013 celebrava 25 anys com a Big Mama i fou escollida membre de l’European Blues Union, alhora que realitzava una gira de concerts acompanyada pel Taller de Músics All Star.

Per celebrar el Jazzterrassman 2015, la Big Mama Montse ha preparat una nit molt especial en la qual ha convidat alguns dels músics que han col·laborat estretament amb ella durant la seva trajectòria, com el guitarrista Riqui Sabatés o el pianista August Tharrats, i alguns companys de luxe com el trompeta local Josep Maria Farràs.

Preus: Web 18 € - Anticipada i Taquilla 20 €