Diegoestival 2014! ARRIBA LA TERCERA EDICIÓ DEL DIEGOESTIVAL, EL FESTIVAL DE MÚSICA NEGRA DE TERRASSA.

El proper 26 d’Abril arriba a Terrassa la tercera edició del Diegoestival, deu hores de música negra i cultura mod, enguany amb 3 bandes incomparables: Brighton 64, Marina BBface & The Beatroots i The Murphies.

El Diegoestival va començar fa tres anys com un homenatge. Una iniciativa sense ànim de lucre en agraïment al nostre company Diego i a la seva manera contagiosa d'entendre, viure i estimar la música. Des de llavors ha esdevingut una festa de referència entre tots els amants del Soul, el Rhythm & Blues i la musica negra. El festival arrencarà a les 19:00h al local de l´associació Soulvespa (Carrer Sant Gaietà 75) amb el ritme dels Djs de Soulsystem, una sortida scooterista i una botifarrada popular. A partir de les 22:00h la festa es desplaça a la Nova Jazz Cava de Terrassa amb els concerts i Djs convidats.

És un orgull poder tenir aquest any a l´escenari a Brighton 64, pioners de l´escena Mod barcelonina dels anys 80. Hereus del Power Pop britànic, ens presentaran el seu últim disc “Esta vez va en serio”, un retorn molt esperat. Tres dècades després del seu debut tornen amb un nou grapat de temes enèrgics i plens de vida, i amb tots els seus clàssics.

També tindrem la dolça I potent veu de veu de Marina BBface & The Beatroots, presentant el seu disc de debut “Time to begin”. La que va ser cantant de Pepper Pots, juntament amb Frank Monsatell, Raúl Pérez i Héctor Moras (Chocadelia Internacional, Sol Lagarto, etc), han treballat de valent per oferir un disc ple d´energia soul, amb tocs funk i rock sense complexes.

I finalment The Murpies, una de les bandes més conegudes del panorama skatalític de finals de segle, faran parada al Diegoestival per fer-nos ballar a ritme de música jamaicana. Acabats de sortir de l'estudi i amb el nou disc a tocar, seran el colofó perfecte: 8 músics i ritmes caribenys són sinònim de festassa.

Com sempre, seguim apostant pels preus populars, però amb la vocació de créixer any rere any, reivindicant i recolzant la música en viu amb la voluntat d'apropar-la a places, carrers i sales. En aquesta edició s'han plantejat dos preus, l'entrada completa a 15€ que inclou la Botifarrada i els concerts, i l'entrada específica dels concerts a la Nova Jazz Cava a 10€.

Trobareu tota la informació de l’esdeveniment a www.diegoestival.cat